febr. 21 / 2020
12:00h
Campus de Sabadell de la UAB (Carrer Emprius 2, 08202 Sabadell)

Tendències en la indústria dels esports com, per exemple, els dispositius wearables, la roba esportiva intel·ligent i la gestió de dades biomètriques.

En la darrera dècada, de la mà de la recerca, les TIC i la innovació, s’ha evidenciat un significatiu desenvolupament de la indústria de l’esport que no només ha afectat els productes i serveis esportius, sinó també les indústries relacionades: tèxtil, electrònica, nutrició, construcció, turisme, esdeveniments i comunicació, entre d’altres.
 
Algunes de les innovacions amb major impacte en la performance i la salut dels esportistes es relacionen amb les millores en la mecànica de el moviment humà; els nous materials; els sensors IOT; els dissenys personalitzats i l’automatització. Destaquen, per exemple, els dispositius “wearables”, la roba esportiva intel·ligent i la gestió de dades biomètriques. Altres innovacions impacten en l’experiència dels aficionats, com ara els drons i la realitat augmentada, l’streaming, o la gestió dels espais i els socis dels clubs esportius.
 
Aquest brunch va aportar una visió de tendènciesen aquest terreny, i les va debatre amb participants experts.

Ponents

Oriol Serra

Moderador de la sessió.

Cluster Manager d’INDESCAT

Federico Diato

Cofundador i cap de màrqueting de Macsha

Xavier Catasús

Business Development Manager de Health & Sports Industries d’Eurecat